Technisch totaal verlies voertuigen kopen en verkopen via Expertender

Technisch totaal verlies voertuigen kopen en verkopen via Expertender

In de autosector staat Informex bekend als hét platform voor de verkoop van technisch totaal verlies voertuigen, kortweg TTV’s. Vandaag dient zich echter ook een tweede speler aan. Via Expertender kunnen leasing- en verzekeringsmaatschappijen TTV’s verkopen aan – uitsluitend – Belgische erkende centra. Als erkend centrum maak je gratis gebruik van Expertender.

Expertender is een digitale innovatie die leasing- en verzekeringsmaatschappijen op een snelle en makkelijke manier met herstellingsdiensten in contact brengt. Via de applicatie kunnen die instanties ook schadeoffertes vergelijken.

TTV’s voor Belgische erkende centra

Vandaag biedt de tool ook een tweede dienst aan. Via Expertender kunnen leasing- en verzekeringsmaatschappijen ook technisch totaal verlies voertuigen verkopen. Die verkoop gebeurt uitsluitend aan Belgische erkende centra. Zo wordt gegarandeerd dat deze afgedankte voertuigen op een veilige en milieuvriendelijke manier verwerkt worden.

Als Belgisch erkend centrum maak je kosteloos gebruik van het Expertender-platform.

Kosteloos voor erkende recyclagecentra

Intussen maken al 20 Belgische erkende centra gebruik van de applicatie. De kost voor het gebruik van de applicatie is voor de verkoper, in de praktijk vaak het leasingbedrijf of de verzekeraar. Aan het bekijken van de dossiers en foto’s, en het aankopen van de wagens zijn dus geen extra kosten verbonden.

Expertender1
Via Expertender kan je als Belgisch erkend centrum TTV's aankopen.

Over Expertender

In 2013 richtten Benny Pieters en Mark Landuyt in Leuven hun bedrijf B.G.E.B. nv op. In 2016 ontwikkelden zij Expertender op basis van meer dan 20 jaar ervaring in de leasing- en verzekeringswereld.

Expertender staat ook voor volledige transparantie en is bereid om nauw samen te werken met de toezichthoudende overheden. Op zijn beurt volgt ook Febelauto dit exclusieve verkoopplatform op en houden wij je zeker geïnformeerd.

Meer weten?

Met vragen kan je rechtstreeks contact opnemen met zaakvoerder Benny Pieters op +32 495 28 70 62 of via benny@expertender.com.

Andere vraag over technisch totaal verlies voertuigen?