[Aftermovie] Febelauto viert 20-jarig bestaan met festival

[Aftermovie] Febelauto viert 20-jarig bestaan met festival

20 jaar geleden zag Febelauto het levenslicht, toen nog als ‘afvalbeheerder’ zonder meer. Intussen zijn we uitgegroeid tot een van dé Belgische voortrekkers van een circulaire economie. Om het feestjaar gezwind in te zetten, organiseerden we op de eerste zomerdag van 2019 ons allereerste Febelauto-festival.

Plaats van treffen was het Felix Pakhuis in Antwerpen. Niemand minder dan prins Laurent kwam de honneurs waarnemen. Samen met voorzitter Paul De Rooij en directeur Catherine Lenaerts vaarde hij van de Godefriduskaai naar het Eilandje. Het bootje waarmee ze overstaken, werd volledig aangedreven door een gerecycleerde autobatterij: een mooi voorbeeld van hoe we die laatste een tweede leven schenken.

De avond werd muzikaal opgeluisterd door onze hoogsteigen Febelauto-coverband. Hun installatie draaide eveneens op een second life-batterij van eigen makelij, die door prins Laurent himself werd ingeplugd.

Hoe dat er exact aan toeging, en wat Febelauto nog meer in petto had voor haar festivalbezoekers, ontdek je in onderstaande aftermovie.

Veel kijkplezier!